Friday, May 2, 2014

klia2 Punya Cerita. =)


salam 1 malaysia. cewah.

bermula lah kerja baru yang basically same je dengan kerja lama. acaneer tu.
doesnt mean takde perubahan walaupon skop kerja sama.

kawan2 lain, boss dah lain, parking pon lain, yang penting, unipom pon lainnn. hahahaha.
sekali sekala perasaan macam jadi peguam syariah pon ade pakai baju berblazer2 bagai ni. hoh.

so, rutin kerja dah bermula, memang menggelabah sikit lah nak susun dengan anak lagi, suami, dobi, urusan rumah tangga, bil2, beras susu gula tepung, eh. macam2 pulak.

ape yang penting, rezeki tu, semuanya Allah bagi.
nak besarkan anak dan suami bukan satu tanggungjawab mudah. hehehe. sebab Umi nya dah memang
besar. =(


dengan mak iti. ( Battutah punye 2nd mak ) =) 




No comments:

Post a Comment